هفته‌نامه دیواری باشگاه کوه‌نوردی و سنگ‌نوردی اسپیلت(سال سوم-شماره‌۱۳۲-تاریخ ۹۴،۳،۳)

ارسال شده توسط در 24 می 2015 ۳ دیدگاه | دسته بندی شده در آخرین اخبار, اخبار, گالری, هفته نامه دیواری باشگاه اسپیلت

هفته‌نامه دیواری باشگاه کوه‌نوردی و سنگ‌نوردی اسپیلت
سال سوم              شماره‌۱۳۲              تاریخ ۹۴،۳،۳

به خویشتن اعتماد کن، آنگاه راه زندگی را خواهی یافت.«گوته»

Red_Mountain_Reflected_in_Alpine_Tarn_in_Gary_Cooper_Gulch_Ouray_Colorado 

تیتر خبرها؛
-نشست هفتگی اعضای باشگاه ۹۴،۲،۲۹
-تبریک تولد اعضای باشگاه
-عضو جدید باشگاه
-صعود قله هم هن و پیمایش خط الرأس هم‌هن به ریزان
-گردهمایی پیشکسوتان و مربیان کوه‌نوردی استان تهران
-اعلام رسمی زمان و مکان رقابت‌های سنگ‌نوردی سال ۲۰۱۵ آسیا
-«فرناز اسماعیل زاده» و کسب مدال طلا در رشته سرعت
-اطلاعیه اولین جشنواره سنگ‌نوردی در بخش بانوان ـ جام «خدیجه ثقفی»
-نشست هم‌اندیشی اولین همایش «ورزش و محیط زیست» با حضور نمایندگان فدراسیون
-برگزاری نشست سالانه کارگروه حفظ محیط کوهستان اتحادیه جهانی کوه‌نوردی
-گزارش برگزاری دوره نجات فنی / مجتمع کوهستانی پلور
-آیا جرات انجام این ورزش ها را دارید؟

 

نشست هفتگی اعضای باشگاه ۹۴،۲،۲۹:
هفتمین نشست هفتگی باشگاه در سال جدید برگزار شد.
در این نشست دو گزارش برنامه ارائه شد. صعود قله سماموس که همراه با فیلم و عکس توسط کیان باختری و گزارش صعود قله کلون بستک توسط نیما روحانی همراه با عکس.

 

تبریک تولد اعضای باشگاه :
روزهای هفته گذشته مصادف با تولد چند نفر از اعضای باشگاه بود . ۳۱ اردیبهشت تولد محمد رهبری ، ۱ خرداد فردین کولاییان و صفتدر ظهوری ، ۲ خرداد درایت دانا و ۳ خرداد آزاده مقدم. ضمن عرض تبریک به تک تک این عزیزان ، آرزوی سلامتی و شادابی برایشان داریم.

 

عضو جدید باشگاه :
هفته گذشته آقای دکتر علی طوطی به عضویت  باشگاه درآمدند. ضمن خوش آمدگویی ، برایشان آرزوی صعودهای موفق در کنار هم‌نوردانشان را داریم.

 

صعودخط الرأس هم‌هن به ریزان:

DSC04429

برنامه هفته گذشته باشگاه صعود قله هم هن تا ریزان در قالب دو تیم بود که با موفقیت اجرا گردید.

گزارش کامل این صعود روز شنبه در صفحه اصلی سایت منتشر گردید.

 

گردهمایی پیشکسوتان و مربیان کوه‌نوردی استان تهران:

IMG_1991

روز گذشته طی مراسمی که به همت هیأت کوه‌نوردی استان تهران و با هماهنگی فدراسیون انجام پذیرفت ، پیشکسوتان و مربیان استان تهران گردهم آمدند و از تعدادی از ایشان قدردانی به عمل آمد.

 

اعلام رسمی زمان و مکان رقابت‌های سنگ‌نوردی سال ۲۰۱۵ آسیا:

698-main-1500115921

به گزارش سایت فدراسیون کوه‌نوردی و صعودهای ورزشی ؛اتحادیه سنگ‌نوردی آسیا طی نامه‌ای زمان و مکان رسمی رقابت‌های سال ۲۰۱۵ قهرمانی آسیا در رده بزرگسالان، جوانان و نوجوانان این قاره را اعلام نمود .بر این اساس شهر «نینگبو» در کشور چین از تاریخ ۲۰ تا ۲۲ نوامبر میزبان رقابت‌های مردان و زنان آسیا خواهد بود.
همچنین رقابت‌های جوانان و نوجوانان آسیا از ۳ تا ۶ دسامبر در «پوتراجایای» مالزی برگزار خواهد شد.
لازم به ذکر است کشورمان نیز کاندیدای میزبانی رقابت‌های جوانان و نوجوانان قهرمانی آسیا در سال ۲۰۱۶ و بزرگ‌سالان آسیا در سال ۲۰۱۷ می باشد.

 

«فرناز اسماعیل زاده» و کسب مدال طلا در رشته سرعت:

708-main-687909950

سایت فدراسیون کوه‌نوردی و صعودهای ورزشی ؛مسابقات سنگ‌نوردی قهرمانی کانادا (CANADIAN NATIONAL CHAMPIONSHIP) دوشنبه ۲۸ اردیبهشت ۹۴ در شهر «ویکتوریا» برگزار شد و «فرناز اسماعیل زاده» قهرمان و رکورددار «سرعت» بانوان ایران موفق شد بر سکوی نخست این مسابقات ایستاده و مدال طلا را بر گردن آویزد .
«اسماعیل زاده» در مدت یک ماه حضور خود در این کشور، توانست ضمن کسب عنوان دومی ایالت «بریتیش کلمبیا»، در رقابتهای جام جهانی در «ویکتوریا» نیز به عنوان هفتم جهان دست یابد. ضمن اینکه ایشان با ۲ بار رکوردشکنی توانست رکورد بانوان کشور را که متعلق به خودش بود به ۹ ثانیه ارتقاء و بهبود بخشد.
وی همچنین در این هفته برای شرکت در مسابقات جام جهانی رشته «بولدرینگ» عازم «تورنتو» خواهد شد.

 

اطلاعیه اولین جشنواره سنگ‌نوردی در بخش بانوان ـ جام «خدیجه ثقفی»: 
پیرو بخش‌نامه شماره ۶۴۶/۲۶۳ تاریخ ۱۴ اردیبهشت ۹۴ در خصوص برگزاری اولین جشنواره سنگ‌نوردی در بخش بانوان با عنوان جام “خدیجه ثقفی” در استان اصفهان موارد زیر را به آگاهی می‌رساند:
– زمان پذیرش: چهارشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۴ ـ ساعت ۱۴ تا ۱۶
– مکان پذیرش: اصفهان، چهارراه تختی، سالن ۱۷ شهریور، سرای ورزشکاران
– لوازم و مدارک مورد نیاز:
ـ رونوشت کارت ملی و اصل کارت بیمه ورزشی سال جاری
ـ همراه داشتن کلیه لوازم سنگ‌نوردی طبیعت شامل؛ هارنس، کارابین پیچ، هر دو نفر یک حلقه طناب و… دارای استانداردهای (CE، UIAA و…)
– توجه:
ـ رعایت پوشش اسلامی در این جشنواره الزامی می‌باشد.
مقتضی است کلیه هیأت‌های کوه‌نوردی و صعودهای ورزشی استان‌ها نسبت به اطلاع‌رسانی مراتب مذکور اقدامات و حمایت لازم را انجام دهند.

 

نشست هم‌اندیشی اولین همایش «ورزش و محیط زیست» با حضور نمایندگان فدراسیون:

715-main-929720433

سایت فدراسیون کوه‌نوردی و صعودهای ورزشی ؛جلسه توجیهی اولین همایش ورزش و محیط زیست در روز دوشنبه در محل وزارت ورزش و جوانان با حضور نماینده و سفیر محیط زیست فدراسیون ها انجام شد. در این جلسه که «عظیم قیچی ساز» به عنوان سفیر محیط زیست فدراسیون کوه‌نوردی و «امین معین» به عنوان دبیر کارگروه حفظ محیط کوهستان شرکت داشتند، در مورد طرح وزارت ورزش جهت استفاده از قابلیت های مختلف فدراسیون ها در حفاظت از محیط زیست و همچنین در مورد نحوه برگزاری همایش ورزش و محیط زیست در خرداد ماه جاری گفتگو شد .
همچنین آقای مهندس درویش مدیرکل تشکل های مردم نهاد سازمان محیط زیست به ایراد سخنانی پرداختند و سپس هرکدام از فدراسیون ها نظرات خود را ارائه نمودند. در این میان بخشی از فعالیت های کارگروه حفظ محیط کوهستان توسط امین معین دبیر کارگروه ارائه شده و نظرات و مواضع فدراسیون در صیانت از محیط زیست مورد توجه و استقبال مسئولین قرار گرفت. همچنین مقرر شد هرکدام از فدراسیون ها جهت حفاظت از یک گونه خاص جانوری در خطر انقراض در کشور، اقدامات مرتبط را انجام دهند.

 

گزارش برگزاری دوره نجات فنی / مجتمع کوهستانی پلور:
طبق اعلام قبلی کارگروه پزشکی ، جستجو و نجات فدراسیون مبنی بر برگزاری دوره نجات فنی ، این دوره در تاریخ مقرر و در قرارگاه پلور با حضور ۲۰ کارآموز از استانهای مختلف برگزار گردید .

گزارش برگزاری دوره نجات فنی
(۳۱ اردیبهشت ۱ و ۲ خرداد ۹۴ – مجتمع پلور)
725-main-1039831519

ساعت ۱۷:۰۰ روز اول دوره از کارآموزان ثبت نام به عمل آمد و مراسم افتتاحیه و شروع کلاس تئوری در ساعت ۲۰:۳۰ انجام شد که تا ساعت ۲۳:۰۰ ادامه یافت. پس از آن مربیان اقدام به تجهیز سالن جهت کار عملی روز بعد نمودند که تا پاسی از شب طول کشید.
ساعت ۷:۰۰ صبح روز دوم ، کلاس با انجام نرمش صبح گاهی آغاز گردید و پس از آن توسط مدرسان و مربیان تکنیک های مختلف نجات در ارتفاع آموزش داده شد که تا ساعت ۲۱:۰۰ ادامه داشت.
صبح روز سوم پس از نرمش صبح گاهی در ساعت ۷٫۴۵ از کارآموزان امتحان کتبی به عمل آمد ، سپس به تمرین تکنیکهای نجات پرداخته شد و نهایتا آزمون عملی انجام شد که در این آزمون جهت بررسی و تسلط بهترِ مدرسان و مربیان، شرکت کنندگان به گروه های هفت نفره تقسیم شدند.
اختتامیه این دوره در ساعت ۱۸:۴۵ صورت گرفت.
در این دوره امیر طالبی به عنوان سرپرست برنامه و اشکان افشار ، نصرالله کشاورز ، مهدی غفوریان ، علی افشار از مدرسان و مهدی شهرابی به عنوان مربی حضور داشتند.
دبیر کارگروه مجید حسین پور نیز جهت نظارت بر اجرای دوره حضور داشتند.
لازم به ذکر است بخش جستجو و نجات کارگروه پزشکی، جستجو و نجات فدراسیون با تدوین دوره های جستجو، نجات فنی و نجات در برف (بهمن شناسی) نسبت به برگزاری دوره های فوق اقدام می نمایند. عزیزان علاقمند به گذراندن دوره های فوق می توانند با مراجعه به این کارگروه نسبت به درخواست ثبت نام اقدام نمایند.
همچنین از سال ۱۳۹۵ دوره های جستجو برای مربیان کوهپیمایی، نجات فنی برای مربیان سنگنوردی و نجات در برف (بهمن شناسی) برای مربیان برف و یخ الزامی خواهد بود.

شایان ذکر است که آقایان محمودرضا سیانپور و حمید جهانبخش از اعضای باشگاه در این دوره حضور داشتند.

 

برگزاری نشست سالانه کارگروه حفظ محیط کوهستان اتحادیه جهانی کوه‌نوردی :

730-main-1613476204

به نقل از سایت فدراسیون کوه‌نوردی و صعودهای ورزشی ؛جلسه سالیانه کمیسیون حفظ محیط کوهستان اتحادیه جهانی کوه‌نوردی در «برن» سوئیس، با حضور «امین معین» به عنوان نماینده کشورمان برگزار شد. در این جلسه‌ی یک روزه، ۹ نفر از اعضای کمیسیون به همراه رئیس کمیسیون خانم «لیتدا مک میلان» به بررسی و بحث در مورد دستور جلسه پرداختند .
برخی از موارد مورد بررسی عبارت بودند از:
– جزئیات و نحوه پذیرش طرح ها و اجرای جایزه سالیانه کمیسیون. Mountain Protection Award
– اسپانسرینگ جایزه سالیانه.
– همکاری و بررسی امکان تلفیق کمیسیون های دسترسی و حفظ محیط کوهستان.
– گزارش مالی کمیسیون.
در این جلسه «امین معین» که به عنوان نماینده فدراسیون ایران شرکت داشت، ضمن بیان مواضع فدراسیون کوه‌نوردی و صعودهای ورزشی و به تبیین برخی دستاوردهای کارگروه حفظ محیط کوهستان فدراسیون پرداخت.
همچنین پیشنهاد میزبانی ایران در جلسه سالیانه کمیسیون در سال ۲۰۱۶ اعلام گردید که جهت بررسی و اعلام نظر اعضاء و ارائه پاسخ نهایی به چند روز آینده موکول شد.

 

مسابقات قهرمانی بولدرینگ اروپا؛ آلمانی های طلایی:

ebs1

کوه نامه ؛ مسابقات قهرمانی بولدرینگ اروپا روزهای ۱۴ و ۱۵ و ۱۶ می در شهر اینسبروک اتریش برگزار شد.دربخش مردان؛ جان هویر از آلمان، آدام اوندرا از چک، استفان اسکارپری از ایتالیا به ترتیب اول، دوم و سوم شدند. در بخش زنان؛ جولیان وورم از آلمان، آنا اشتور از اتریش، و کاترینا سوروین از اتریش به ترتیب اول، دوم و سوم شدند.
همانطور که می بینید مدال طلا هم دربخش مردان هم در بخش زنان به آلمانی ها رسید.

 

آیا جرات انجام این ورزش ها را دارید؟
سایت انجمن کوه‌نوردان ایران ؛
مجله همشهری جوان – کسری امام صفاری:
فهرستی از ورزش های عجیب و غریبی که هر روز کشته می دهند و محبوب تر می شوند؛ ورزش هایی که هیجان تنها دلیل زنده ماندنشان است.

هرکسی تعریفی دارد از زندگی. خیلی ها زندگی را در هیجان می بینند. می گویند اگر در زندگی هیجان را تجربه نکنند، زندگی بی حاصلی داشته اند. هیجان را خیلی ها در خطر تعریف می کنند. خطرکردن برایشان همان زندگی کردن است. می خواهند کارهایی بکنند که همه انگشت حیرت به دهان بگیرند. شجاعتشان را تحسین کنند و به توانایی های انسان که مرزی برای پیشرفت نمی بیند احترام بگذارند.
در این گزارش سعی شده ورزش های خطرناکی که انجامشان خیلی دل و جرات می خواهد معرفی شوند؛ ورزش هایی که به آنها «اکستریم» یا مخاطره آمیز می گویند؛ ورزش‌هایی که انسان ها جانشان را کف دست می گیرند و برای انجامش به مهارتی بالا، اعصابی قوی، تمرکزی رخنه ناپذیر، سرعت عمل، آمادگی بی اندازه جسمانی و بیش از همه جرات احتیاج دارند. البته با پیشرفت تکنولوژی، ایمنی ورزش های اکستریم خیلی زیاد شده است اما زور هیچ تکنولوژی ای به طبیعت وحشی تنیده شده در تار و پود این شش ورزش نمی رسد؛ تو هم جرات داری امتحان کن!
غواصی در غار
میزان علاقه: ۹ هزار نفر در سال
• میزان مرگ و میر: بیش از ۳۰۰ نفر در سال
• میزان آسیب دیدگی: بیش از هزار نفر در سال

471799_678

• غواصانی که در اعماق آب، در تاریکی نزدیک به مطلق غارهای زیر اقیانوس ها می شوند تا غیر از ارضای حس کنجکاوی‌شان از دنیایی که بشر با همه پیشرفت ‌هایش هرگز نتوانسته سر از همه اسرارش در آورد، بزرگ ترین ریسک را در زندگی‌شان می کنند. ورود به قلمرویی که نه محافظت شده و نه می شود محافظتش کرد. جایی که چشم مسلح هم به زور فاصله یک متری اش را می بیند. با دمای بسیار پایین که با کمک فشار شدید آب باعث می شود عضلات بدن منقبض شده و به زور حرکت کند.
آنقدر خطرناک هست که آدم بدون فکر به حیوانات درنده ای که حتی نمی شود دیدشان یا اگر دیده شوند فرصتی برای فرار از آنها وجود ندارد، از چنین کاری منصرف شود. تمام شدن اکسیژن که اصلا داستان دیگری دارد. همین است که مؤسسه بین المللی غواصی می گوید غواصانی موفق هستند که فقط زنده از آب بیرون می آیند.
راه رفتن روی طناب
میزان علاقه: ۳ هزار نفر در سال
• میزان مرگ و میر: بیش از ۱۰ نفر در سال
• میزان آسیب دیدگی: بیش از ۵۰۰ نفر در سال

471800_810

• این را همه قبول دارند که بندبازان سیرک های بزرگ فقط به خاطر مهارتشان است که سالم صحنه را ترک می کنند. حالا فرض کنید که در ارتفاعی ۲۰۰ یا ۳۰۰ متری ایستاده اید و قرار است بیش از ۶۰۰ متر روی یک طناب باریک راه بروید. ۶۰۰ متر را آدم عادی چند دقیقه طول می کشد طی کند، چه برسد به اینکه بخواهد روی یک طناب این کار را بکند.
• این ورزش خیلی قدیمی است. یکی از مشهورترین کسانی که خطر این کار را به جان خریده مار یا اسپلترینی ایتالیایی است که در قرن نوزدهم از روی طنابی بر فرار آبشار نیاگارا رد شد. رکورد اما دست ریک والنداست که در جزایرکینگز در اوهایو، در ارتفاع ۸۰ متری ۶۱۰ متر را طی کرد و سالم به مقصدش رسید. او و امثال او نه فقط روی طناب های افقی راه می روند، بلکه خیلی وقت ها مسیری زاویه دار از یک ارتفاع خیلی بلند به ارتفاعی کوتاه تر را برای حرکت انتخاب می کنند.
هلی اسکی
میزان علاقه: ۱۱ هزار نفر در سال
• میزان مرگ و میر: بیش از ۳۰۰ نفر در سال
• میزان آسیب دیدگی: بیش از ۲ هزار نفر در سال

471801_855

• اسکی بازها فرق اسکی روی برف های کوبیده شده پیست های استاندارد را با اسکی روی برف های پودری کوهستان های بکری که جز حیات وحش، هیچ انسانی مگر با هلی کوپتر به آنها دست نیافته می فهمند. سستی زمینی که زیر چوب اسکی هایتان است، اینکه ندانید دارید از روی گودال رد می شوید یا صخره ای برآمده و حرکتت برف های پشت سرتان که حتی می تواند منجر به بهمن شود، حالا گیریم که سالم به پایین کوه برسید. معلوم نیست بتوانید بار دیگر خود را به هلی کوپتر برسانید. سالانه عده زیادی حین ورزش جانشان را از دست می دهند یا گرفتار مصدومیت های دردناک می شوند.
یخ نوردی
• میزان علاقه: ۱۱ هزار نفر در سال
• میزان مرگ و میر: بیش از ۱۰۰ نفر در سال
• میزان آسیب دیدگی: بیش از ۳ هزار نفر در سال

471802_795

• یخ نوردان برای بالارفتن از دیواره های یخی روی تخته سنگ های عمودی هیچ ایستگاه و گیره ای که دستی به آن بگیرند یا پایشان را رویش محکم کنند ندارند.
• اصطکاک کم یخ هم مزید بر علت شده تا میزان لغزش حین بالا رفتن به حداکثر برسد. هوا اگر آفتابی باشد، یخ ها آرام آرام آب می شوند. اگر خیلی سرد باشد، بزرگ می شوند و نمی شود از آنها به راحتی بالا رفت. از آنجایی که یخ نوردی در شرایط کاملا عمودی انجام می شود، جاذبه با حداکثر نیرو یخ نورد را به سمت خود می کشد که خود خستگی بی اندازه ای در عضلات یخ نورد به وجود می آورد. این خستگی هم ضریب اشتباه را بالا می برد و نتیجه اش می شود مرگ بیش از ۸۰۰ یخ نورد در سال
بیس جامپینگ
میزان علاقه: ۱۰۰ هزار نفر در سال
• میزان مرگ و میر: بیش از هزار نفر در سال
• میزان آسیب دیدگی: بیش از ۶ هزار نفر در سال

471803_860

BASE مخفف چهار کلمه انگلیسی به معنای ساختمان، دکل، پل و زمین است و بیس جامپینگ پریدن یا سقوط آزاد از هر کدام از اینهاست. آنها که عشق این کار را دارند می دانند باید از جاهایی بپرند که در دنیا وجود دارد. معروف ترینش را که دیگر حتما می شناسید؛ فلیکس بائو مگارتنر که پارسال رکورد پرش از بالاترین ارتفاع را زد و حتی دیوار صوتی را شکست. برای پیروزی در این ورزش لازم است فقط زنده بمانید. این ورزش در بسیاری از نقاط دنیا ممنوع است.

 

ورزش های دیگری که قربانی می گیرند اما خیلی هم ترسناک نیستند!
ایکس اسپورت خز شده؟

ارنست همینگوی، نویسنده مشهور آمریکایی روزی گفته بود: «فقط سه ورزش وجود دارد؛ گاوبازی، موتورسواری و کوهنوردی. بقیه فقط بازی هستند.» به نظر او چیزی که خطر نداشته باشد و انسان را وادار به تجهیز و پیشرفت حواس پنجگانه و شرایط فیزیکی اش نکند ورزش نیست. از دهه ۱۹۵۰ علاقه به ورزش های اکستریم که خیلی هایشان قدمتی به اندازه کهنترین تمدن های بشری دارند زیاد شد. حالا کار به جایی رسیده که X-SPORTS یا همان ورزش های مخاطره آمیز دسته بندی شده و حتی نهادهای نظارتی بر آنها وجود دارد. ورزش های مخاطره آمیزی که به هر شکلی جان انسان را به خطر می اندازند.
این ورزش ها البته به شدت کنترل و نظارت شده اند؛ طوری که دیگر آن درصدهای بالای مرگ و میر ۲۰، ۳۰ سال قبل را ندارند. با این حال نباید فراموش کرد که ورزشکاران این ورزش ها روحیه بی اندازه گستاخی دارند و دوست دارند مدام پیش بروند و پیشرفت کنند. با پیشرفت آنها، کنترل نهادهای نظارتی جا می ماند. برای همین است که خطر همیشه در کمین است. به لیست زیر که آمار مرگ و میر در آنها نسبت به گذشته خیلی پایین آمده نگاهی بیندازد.
Aggressive in Line

471804_395

اسکیت اگرسیواینلاین: اسکیت هایتان را باز کنید و روی هرچه جز زمین صاف وجوددارد سر بخورید. نرده های راه پله ها، لبه پل ها، لبه استخرهای طبیعی و حتی لبه بلندترین برج های دنیا، چرخ است و یک میله نازک، لباس ایمنی را فراموش نکنید.
Mountain biking

471805_125

دوچرخه سواری در کوهستان: جاهایی است در کوه ها که چنان شیبی پیدا می کند که نمی شود حتی رویش به راحتی خزید. چه برسد به اینکه بخواهید با دوچرخه آنها را طی کنید و از همه بدتر اینکه بخواهید در مسابقه با سرعتی با دوچرخه اول هم بشوید. مجبورید با دوچرخه تان از روی صخره ها هم بپرید. بهتر است وقتی این کار را می کنید به دره های مخوف زیر پایتان نگاه نکنید. یا اصلا چه کاری است؟ ولش کنید!
Street luge

471806_749

لژسواری خیابانی: ظاهرش آن قدر خنده دار است که آدم باور نمی کند خطر هم داشته باشد. اما دارد. در شرایطی که انسان تعادل درستی ندارد و نمی تواند به راحتی بدنش را کنترل کند سرعتی بالا می گیرید و شیب های تند و البته پیچ در پیچ خیابان را طی می کنید. هرچه هم پوشیده باشید و به سر کرده باشید، از تصادف های مرگبار آن نمی شود گریخت.
Wingsuit flying

471807_633

پرواز با لباس بالدار: اولین باری که بشر به فکر پرواز افتاد، لباسی شبیه یک پرنده برای خودش طراحی کرد. حالا آن روند رسیده به لباس های بالداری که آدم را شبیه خفاش می کند. بنایش خیلی شبیه بیس جامپینگ است با این تفاوت که مدل لباس شما باعث می شود مدت بیشتری در هوا معلق بمانید اما همین هم خیلی ریسک دارد. اولا باید آن قدر قوی باشید که بدون تکیه به هیچ تکیه گاهی خود را افقی و موازی با زمین نگاه دارید. آن هم در شرایطی که بادها این اجازه را به شما نمی دهند. کافی است ذره ای تغییر زاویه بدهید تا با سرعت به سمت زمین سقوط کنید و حتی فرصت نکنید چتر نجاتتان را باز کنید.
غیر از این مواردی که اشاره شدند، نباید ورزش های خطرناک دیگری از جمله اسکی روی آب های خروشان، شیرجه از روی آبشارهای مرتفع، موتوکراس در صحراهای وحشی، پاراگلایدینگ، بانجی جامپینگ، در ارتفاعات طبیعی، کایت سواری روی کوهستان و این قبیل ورزش ها را فراموش کرد.

 

گردآورنده و تنظیم : ساقی محمودی

۳ دیدگاه to “هفته‌نامه دیواری باشگاه کوه‌نوردی و سنگ‌نوردی اسپیلت(سال سوم-شماره‌۱۳۲-تاریخ ۹۴،۳،۳)”

  1. علیرضا کاظمی می گوید:

    باسلام و خسته نباشید.ممنون ازخانم محمودی برای تلاشهای شبانه روزیشان و گردآوری چنین مطالب آموزنده وهیجان برانگیز. مطالب آخراین هفته خیلی چشمگیر وهیجانی بود.خسته نباشید.

  2. محمد اسماعیلی می گوید:

    سرکار خانم محمودی
    هر هفته به۲ سایت حتما مراجعه میکنم و از مطالعه آنها لذت می برم.
    اول ،هفته نامه وزین باشگاه اسپیلت با همت شما و دیگری سایت بیلی بیرلینگ که
    ژورنالیستی توانا است.
    شماره۱۳۲ هفته نامه “آیا جرات چنین ورزش هایی دارید”و ایکس اسپورت خز شده؟”
    فوق العاده بود، هر هفته یکشنبه هفته نامه را برای دیدن اخباری اینچنین جالب دنبال میکنم.موفق باشید.

  3. امیرحسین می گوید:

    با سلام
    مطالب عالی، خانم محمودی لظفا از اینگونه مقالات بیشتر بگزارید
    ممنون

دیدگاه خود را بیان کنید